Bogazliyan
+8...+16° C

31

Boğazlıyan Kaymakamlığı'nca, oluşturulan '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı'nda 2 Bin fidan toprakla buluşturuldu.
Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen kahraman vatan evlatları için ilçemizde hatıra ormanı oluşturuldu.
15 Temmuz Şehitleri anısına Boğazlıyan Şeker Fabrikası yakınında oluşturulan hatıra ormanı kapsamında 2 Bin fidan toprakla buluşturuldu.
Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz,
ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve öğrencilerin katıldığı programda konuşan Kaymakam Sinanoğlu, ülkemizin birlik ve beraberliğinin önemine değinerek, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı'nda 2 Bin fidanın toprakla buluşturulduğunu söyledi.
Sinanoğlu, "Bize emanet edilen coğrafyamız, doğamız ve çevremiz geçmişte atalarımızın fedakarlıkları sonucu elde ettikleri değerler olarak bizlere miras kalmıştır. Bu toprakların hangi şartlar altında kazanılıp, korunduğu hepimizin aşikarıdır. Dolayısıyla bizim bu topraklara sahip çıkmamız, korumamız, geliştirmemiz gerekir. Geleceğimize de temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak bizim vazifemizdir. Vatanımıza, coğrafyamıza toprağımıza sahip çıkmak zorundayız" dedi. Hatıra ormanı, fidan dikimine Odamız Genel Sekreteri Mustafa Çağrı Kılıç ve Muhasebe Memuru Talip Aydemir katıldı. Ormanda Odamız adına da bir fidan bulunmaktadır.